Magento Extensies

Extensie ontwikkeling voor Magento

Voor veel klanten ontwikkelen we maatwerk frontend en backend extensies voor Magento webwinkel software. Vanwege de populariteit van dit web software pakket en de grote vraag naar Magento expertise gaat een groot deel van onze tijd op aan Magento ontwikkeling. En dit doen we met plezier want Magento ontwikkeling is zonder meer onze favoriet!

Veel van de ontwikkelde extensies zijn zo specifiek voor een klant dat ze niet geschikt zijn om in de markt te zetten. Af en toe is er een extensie waarvan we denken dat we daar anderen blij mee zouden kunnen maken. Sinds kort zijn we gestart met een paar extensies op Github te zetten zodat we ze kunnen delen. Op deze pagina kunt u er een aantal vinden.

InvoicePDF Email extensie

Voor een (B2B) Magento shop ontwikkelden we een extensie waarmee klanten van de shop een extra email adres konden aanmaken waarbij, bij elke bestelling en betaling, er rechtstreeks een factuur PDF naar een accountant gestuurd wordt. Deze extensie (voor Magento 1.9.x.x) is uiteraard ook geschikt voor B2C shops. De extensie maakt bij een betaling een PDF van de factuur aan en verstuurd deze naar het (tweede) email adres dat daarvoor ingevuld is:

Extra email adres voor factuur PDF

Bij de extensie zitten instructies voor de installatie en het aanmaken van de transactionele email voor de pdf factuur email en de eventuele integratie met het Magento theme. Download de extensie van Github.

Blij met ons werk en wilt u een bijdrage leveren? Dat kan met onderstaande knop. Met uw bijdrage kunnen we meer tijd steken in de ontwikkeling van dit soort extensies.

Synchronized invoices & credit memos

Voor een klant van Advisie en Exact online ontwikkelden we een kleine extensie die in de backend aangeeft of facturen en credit facturen gesynchroniseerd zijn met Exact Online.

Exact is een van de meest gebruikte boekhoudprogramma's van Nederland. De meeste Magento klanten die Advisie's Magento Exact koppeling gebruiken maken, synchroniseren op order (bestelling) niveau. Maar men kan ook alleen de facturen en creditfacturen laten synchroniseren met Exact Online. Het probleem is dat in het facturen overzicht (en in het credit facturen overzicht) niet te zien is of een factuur of creditfactuur gesynchroniseerd is. Met moet de desbetreffende (credit-) factuur openen om het commentaar "Synchronized" onderaan te lezen om te weten of deze gesynchroniseerd is met Exact.

In één oogopslag zien of welke facturen (en credit facturen) gesynchroniseerd zijn is met de Sols_Synchronize extensie (voor Magento 1.8 en Magento 1.9) een stuk eenvoudiger geworden:

Sols Synchronize Advisie Exact Online Extension
 

Aan de facturen overzicht pagina is een kolom toegevoegd waarin aangegeven wordt of een factuur wel of niet gesynchroniseerd is met Exact Online. Ook in het credit factuur overzicht is dit het geval.

Download de extensie van Github.

Blij met ons werk en wilt u een bijdrage leveren? Dat kan met onderstaande knop. Met uw bijdrage kunnen we meer tijd steken in de ontwikkeling van dit soort extensies.

XpressionDsgnr voor Magento

Momenteel zijn we druk bezig met een nieuwe extensie voor Magento waarmee we XpressionDsgnr willen integreren. Interesse in deze extensie? Laat het ons weten of lever een bijdrage via de onderstaande knop: