SolsWebdesign Logo Sols Webdesign

Sols Webdesign is op 4 april 2007 gestart als webdesign bureau door Isolde van Oosterhout-Huitzing. Inmiddels is Sols Webdesign méér dan dat, het is een web development bureau gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor webshops en websites. We werken intensief samen met designers, frontend-experts, SEO/SEA experts en andere programmeurs om zo voor de klant de beste oplossing te verzorgen.

 

Over Isolde van Oosterhout

Isolde van OosterhoutNa het behalen van mijn diploma Hogere Informatica aan de Hanze hogeschool, Hogeschool van Groningen, heb ik een aantal jaren bij Philips Medical Systems gewerkt als Software Engineer. Daar was ik onder andere (Sybase) System & Database Administrator, C#, C++ en .Net developer (Microsoft Certified Professional) en heb ik test fameworks (Java) ontwikkeld.

Magento Certified DeveloperIn 2007 ben ik voor mezelf begonnen met SolsWebdesign. Mijn specialisme is het maken van PHP oplossingen en extensies voor Magento. Ik volg regelmatig cursussen en ben inmiddels Magento Certified Developer.

Ik spreek vloeiend Engels en Nederlands en voldoende Frans en Zweeds. Kijk voor meer informatie op mijn linkedin profiel.